lørdag 27. november 2010

Quick Chef III

Har fått dilla på en god grønnsaksdip jeg lærte å lage for en stund tilbake. Hadde mista oppskriften, men nå fikk jeg den igjen av en venninne.
Den kan nok lages uten Quick Chef III, men den gjør det så mye enklere og gir dipen en kremet konsistens;)
Here we go:

Hakk rødløk og persille med knivbladene:





Bytt redskap til mixe-enheten(som også kan brukes til å piske kremfløte) , og ha i creme fraïche, philadelfia naturell og sitronpepper:



VOÍLA! 


Smaker nydelig! 

3 kommentarer:

  1. Laga den med foodprosessor e.. Ikke like bra.. Skulle heller ha gjort det for hånd.. Blei så små bita.. Lena

    SvarSlett
  2. Du får prøve å lage den igjen i januar vettu;) Den e iallefall lett å få hekta på!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails